Supă de brânză cu broccoli-conopidă
Supa de brânză cu broccoli și conopidă este un aperitiv care servește 22. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 136 de calorii. Este perfect pentru toamna. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Dacă aveți la îndemână cimbru, cartofi, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 31%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de brânză de conopidă cu broccoli, Supă de brânză de broccoli-conopidă și Supă cremoasă de conopidă cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați primele cinci ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați broccoli și conopida; se fierbe la foc mediu timp de 10 minute.
Se amestecă supa, brânza, cimbru și piperul; se fierbe timp de 20 de minute sau până se încălzește, amestecând din când în când.