Supă De Broccoli Foarte Verde

Supa de Broccoli foarte verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 232 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Broccoli Foarte Verde, Cremă verde de supă de Broccoli, și Supă cremă de spanac de Broccoli / un castron de verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați floretele de broccoli din tulpini. Cojiți pielea exterioară dură de pe tulpini și tăiați capetele fibroase.
Tăiați tulpinile pe lungime în felii de aproximativ 1/2 inci grosime și apoi transversal în bucăți de 1/2 inci.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală de supă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc.
Adăugați ceapa și țelina, reduceți focul la mediu și condimentați cu sare și piper. Gatiti legumele incet pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Reglați căldura, astfel încât legumele să gătească fără a lua culoare.
Adăugați cimbru și amestecați.
Adăugați tulpinile de broccoli, stocul și sarea și piperul, după gust și dați la fiert. Gatiti, neacoperit, timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați floretele și continuați să gătiți până când sunt foarte fragede, încă aproximativ 5 minute.
Puree supa într-un blender în loturi mici.
Adăugați o parte din spanac și o parte din coaja de lămâie la fiecare lot și apoi curățați-l. (Supa poate fi făcută până în acest moment, acoperită și refrigerată până la 1 zi sau congelată până la 1 lună.)
Întoarceți supa în tigaie și reîncălziți la foc blând. Se amestecă crema. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Păstrați cald.
Nota bucătarului: când intenționez să termin un fel de mâncare cu adăugarea unui produs lactat, așa cum fac aici cu smântână, adaug adesea și un produs lactat la începutul gătitului, așa cum fac cu untul în gătitul inițial al legumelor. Se amestecă aromele.