Supă de Avocado răcită cu chipsuri de Tortilla
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de Avocado răcită cu chipsuri de Tortilla. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 180 de calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Tortilla Răcită, Avocado-baie de porumb cu chipsuri de Tortilla de casă, și Salată mexicană de creveți și Avocado cu chipsuri de Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente (prin avocado) într-un blender; adăugați 1/4 linguriță sare. Procesați până se omogenizează; se amestecă 1/8 linguriță sare și coriandru proaspăt tocat. Acoperiți și răciți 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți ușor tortilele cu spray de gătit.
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, chimen și 1/8 linguriță de pudră de chile într-un castron mic; presărați amestecul de chimen peste tortilla, aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați tortilele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când sunt crocante. Se răcește în tigaie.
Așezați 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți uniform cu fâșii de tortilla.