Supă de Avocado cu ierburi, ridichi tăiate și fistic
Supa de Avocado cu ierburi, ridichi tăiate și fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 337 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână iaurt, maghiran, arpagic și flori de arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Farro cu fistic și ierburi, Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale, și Ridichi cu baie de Avocado din ' cartea de bucate VB6.
Instrucțiuni
1
Pureați Zara, iaurtul, avocado și un sfert din castravetele decojite într-un blender până se omogenizează, apoi turnați-l într-un castron.
Puneți usturoiul cu 1/2 linguriță de sare și amestecați-l în piure împreună cu scallions, ierburi, chile și coaja de tei. Condimentați după gust cu sare, piper, suc de lămâie și îndulcitor, dacă este necesar. Se semănă și se toacă fin castravetele rămas și se adaugă în supă. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine. Chiar înainte de servire, gustați și corectați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapa Verde
Supă
Castravete
Usturoi
Piper
Ardei Iute
Ierburi
Sare
3
Puneți supa în boluri, apoi acoperiți suprafața cu arpagic, ridichi, crenguțe de ierburi și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Ridiche
Arpagic
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
6
Din supe de legume din Deborah Madison ' s Kitchen de Deborah Madison Copyright (c) 2006 de Deborah Madison publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way, fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.