Supă de ardei roșu și pere
Supa de ardei roșu și pere este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă face 7 porții cu 196 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente și se fierbe 8 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă bulionul de pui și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească 20 de minute.
Procesați supa, în loturi, într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la cuptorul olandez și păstrați-l la cald până când este gata de servit.
Notă: pentru a face înainte, lăsați supa să se răcească și păstrați-o într-un recipient etanș la frigider până la 2 zile. Reîncălziți într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând des.