Supă De Ardei Roșu Afumat

Supă De Ardei Roșu Afumat
Supa de ardei roșu afumat ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica collard pistou, unt, frișcă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ardei Roșu Afumat, Supă de roșii prăjite afumate și ardei roșu, și Supă De Vinete Afumate Cu Cremă De Ardei Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați ardei grași și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se sotează 12 până la 15 minute sau până când ceapa este aurie. Se amestecă usturoiul și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând des, 25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Procesați supa cu un blender portabil până se omogenizează. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti la foc mediu 10 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Se servește cu Pistou verde Collard.
6
Notă: dacă nu aveți un blender portabil, lăsați amestecul să se răcească ușor după Pasul 2; procesați amestecul, în loturi, într-un blender obișnuit până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista