Supă De Ardei Roșu Afumat

Supă De Ardei Roșu Afumat
Supa de ardei roșu afumat ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica collard pistou, unt, frișcă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ardei Roșu Afumat, Supă de roșii prăjite afumate și ardei roșu, și Supă De Vinete Afumate Cu Cremă De Ardei Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați ardei grași și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se sotează 12 până la 15 minute sau până când ceapa este aurie. Se amestecă usturoiul și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând des, 25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Procesați supa cu un blender portabil până se omogenizează. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti la foc mediu 10 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Se servește cu Pistou verde Collard.
6
Notă: dacă nu aveți un blender portabil, lăsați amestecul să se răcească ușor după Pasul 2; procesați amestecul, în loturi, într-un blender obișnuit până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista