Supă De Ardei Galben Prăjit
Supa de ardei galben prăjită este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 259 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Ardei Galben Prăjit, Supă De Ardei Galben, și Supă De Ardei Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ardeii; îndepărtați și aruncați blaturile și semințele. Ardei iute 4 in. de la căldură până la blister piei, aproximativ 4 minute. Puneți imediat ardeii într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute.
Între timp, într-o cratiță mare, călește ceapa și prazul în unt până se înmoaie.
Adăugați cartofii, bulionul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată din ardei. Se toacă fin ardeii; se adaugă la amestecul de cartofi. Se răcește ușor.
Într-un blender, acoperiți și procesați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la tigaie; încălziți (nu fierbeți).
Serviți cu parmezan, dacă doriți.