Supă de arahide și dovlecei

Supă de arahide și dovlecei
Supa de arahide și dovlecei ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 269 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de coriandru măcinat, coriandru, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă picantă de dovlecei și arahide, Supă De Dovleac-Arahide, și Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături de sânge picante (supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați dovlecei și următoarele 5 ingrediente (prin coriandru); saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, unt de arahide, pastă de roșii și piper, amestecând bine pentru a combina; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pasta De TomatePasta De Tomate
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista