Supa de Anul Nou este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de collard, ulei de măsline, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supa de Anul Nou, Supă de Anul Nou, și Supă De Tăiței De Anul Nou.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și morcovii. Gatiti si amestecati pana cand morcovii incep sa se rumeneasca si ceapa devine translucida, 7-8 minute. Gatiti si amestecati verdeturile de varza in amestecul de ceapa pana se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă bulionul de legume și mazărea cu ochi negri în legume, se aduce la fierbere și se reduce focul la minim. Acoperiți și fierbeți supa până când legumele se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
În timp ce supa fierbe, amestecați quinoa și apa într-o cratiță, aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când apa s-a absorbit în quinoa, aproximativ 10 minute. Se amestecă quinoa gătită în supă și se fierbe până când verdele de collard sunt fragede, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul de cidru în supă după gust și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Collard Greens
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Quinoa Gătită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură