Supă de anghinare și hrean din Ierusalim

Supă de anghinare și hrean din Ierusalim
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de anghinare și hrean din Ierusalim ar putea fi uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de Cartofi, Arpagic plus suplimentar pentru garnitură, sos de hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Puneți anghinarea într-o formă de prăjire și stropiți cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Coaceți timp de 30 de minute până se înmoaie. se scoate din cuptor, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți bulionul la fiert, adăugați cartoful și fierbeți timp de 5-10 minute până se înmoaie. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați cu grijă pielea și transferați carnea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați cartofii și puțin din bulionul de legume, apoi procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Întoarceți amestecul procesat în stocul rămas, amestecați împreună și încălziți ușor. Se amestecă sosul de hrean și arpagicul tocat, apoi se condimentează generos după gust. Puneți supa în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
PolonicPolonic
7
Serviți supa garnisită cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista