Supă de anghinare și hrean din Ierusalim
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de anghinare și hrean din Ierusalim ar putea fi uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de Cartofi, Arpagic plus suplimentar pentru garnitură, sos de hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Puneți anghinarea într-o formă de prăjire și stropiți cu uleiul.
Coaceți timp de 30 de minute până se înmoaie. se scoate din cuptor, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți bulionul la fiert, adăugați cartoful și fierbeți timp de 5-10 minute până se înmoaie. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați cu grijă pielea și transferați carnea într-un robot de bucătărie.
Adăugați cartofii și puțin din bulionul de legume, apoi procesați până se omogenizează.
Întoarceți amestecul procesat în stocul rămas, amestecați împreună și încălziți ușor. Se amestecă sosul de hrean și arpagicul tocat, apoi se condimentează generos după gust. Puneți supa în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de smântână.
Serviți supa garnisită cu arpagic proaspăt.