Supă de anghinare din Ierusalim cu usturoi și slănină

Supă de anghinare din Ierusalim cu usturoi și slănină
Supa de anghinare din Ierusalim cu usturoi și slănină ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 278 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, frunze de salvie, anghinare din Ierusalim și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Anghinare Din Ierusalim Și Supă De Usturoi Prăjită, Supă De Anghinare Și Alune De Ierusalim Cu Slănină Crocantă, și Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați slănina și gătiți, întorcând ocazional, până când începe să fie crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Se adauga ceapa, feniculul, prazul, telina, usturoiul, Salvia, cimbru, frunza de dafin, lingurita de sare si lingurita de piper. Gatiti, amestecand ocazional timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
țelinățelină
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PrazPraz
CeapăCeapă
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
4
Adăugați anghinarea din Ierusalim și gătiți încă 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
5
Se toarnă bulionul, se adaugă cartofii și restul de 1 linguriță de sare și se aduce amestecul la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StocStoc
SareSare
6
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
7
Scoateți slănina și tocați-o aproximativ; pune-l deoparte până la servire.Folosind un blender, un blender de imersie de mână sau un robot de bucătărie și lucrând în loturi, curățați supa până când este foarte netedă. Poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a obține consistența dorită. Reglați condimentul după cum este necesar.Reîncălziți supa și puneți supa în boluri calde. Completați fiecare porție cu o parte din slănina rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista