Supă de anghinare cu mentă proaspătă
Supa de anghinare cu mentă proaspătă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de mentă, piper, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hummus de anghinare cu alune și mentă proaspătă, Supă de mazăre proaspătă cu mentă, și Supă proaspătă de mazăre și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați țelina, ceapa, 1/4 linguriță de sare și piper. Gatiti legumele pana cand sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați 2 căni de bulion și inimile de anghinare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Pureați supa, 1 cană pe rând, într-un blender până când este foarte netedă, adăugând spanacul și menta tocată cu ultima cană. Întoarceți piureul în aceeași cratiță.
Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare. Se încălzește la foc mic, subțierea cu bulionul suplimentar cu 1/4 căni dacă supa este prea groasă. Puneți supa în boluri. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare bol de supă înainte de servire.