Supă cu verdeață de iarnă și chifteluțe: Zuppa con Polpettine
Supa cu verdeață de iarnă și chiftele: zuppa con Polpettine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 827 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, ulei de măsline, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Mini chiftele-Polpettine di Carne, Cina in seara asta: carne de porc si lamaie 'Polpettine' chiftele, și Supă Cu Verdeață De Iarnă Și Năut.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați carnea măcinată, 1 ou, pesmet, brânză rasă, pătrunjel, usturoi, un vârf de sare și piper negru. Formați-vă în chiftele de mărimea unei nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu și rumeniți bilele, lucrând în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Într-o cratiță de 2 litri, aduceți bulionul de pui la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați escarolul și gătiți 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
5
Adăugați chiftelele și fierbeți încă 10 minute sau până când chiftelele sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Într-un castron separat, bateți restul de 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Rotiți cuburile de pâine în făină, apoi în ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți restul de 1/2 cană de ulei la foc mediu-mare și prăjiți cubulețele de pâine până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
10
Împărțiți stocul fierbinte, chiftelele și cuburile de pâine între 6 până la 8 boluri de supă încălzite și serviți, garnisite cu brânză rasă suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
13
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la 1 săptămână sau congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire