Supă cu tăiței de vită
Supa cu tăiței de vită ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți per porție. Acest aperitiv are 87 de calorii, 4 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Un amestec de bulion de vită, piper, legume și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este solid. Supa asiatică de vită și tăiței cu 5 ingrediente supa de vită, supa de carne de vită și supa de tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați roșiile, bulionul, legumele și condimentele. Se aduce la fierbere; adăugați tăiței. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute până când tăițeii sunt fragezi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.