Supa cu tăiței de vită ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți per porție. Acest aperitiv are 87 de calorii, 4 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Un amestec de bulion de vită, piper, legume și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este solid. Supa asiatică de vită și tăiței cu 5 ingrediente supa de vită, supa de carne de vită și supa de tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați roșiile, bulionul, legumele și condimentele. Se aduce la fierbere; adăugați tăiței. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute până când tăițeii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.