Supă cu trei verzi cu gremolata de spanac

Supă cu trei verzi cu gremolata de spanac
Supa de trei verzi cu spanac Gremolatan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Supă cu trei verzi cu gremolata de spanac, Cod cu Gremolata, capere și sfeclă verde sote, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mică peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare șipiper. Gatiti, amestecand ocazional, pana laînmuiată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați felii subțireusturoi în oală. Gatiti, amestecand constant, pentru1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bulion, cartofi, gulere și2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Fierbeți supa până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
CartofiCartofi
BulionBulion
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Adăugați smog elvețian în oală și gătiți timp DE5 minute. Se amestecă 3 cani de spanac și 2 lingurițesuc de lămâie până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
SpanacSpanac
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, tocați restul de 1 cană; se pune într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați lămâie, cățel de usturoi ras fin și rămâne 1 lingură de ulei la spanacul tocat; aruncați pentru a acoperi. Asezonați gustul de gremolatato de spanac cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Condimentează supa cu sare și piper. Împărțiți-vă între boluri. Mound spanac gremolata ontop de supă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se ornează cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
10
Per porție:235 calorii, 9 g grăsimi, 32 g carbohidrați
11
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista