Supă Cu Trei Fasole

Supa cu trei fasole necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,67 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maghiran, fasole verde tăiată, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită pe supa de legume.
Instrucțiuni
Într-o oală, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați roșiile, consomme, apă, orz, ceapă, sare, maghiran și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute.
Se amestecă toate fasolea și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Presărați boluri individuale cu brânză.