Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou

Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., supa cu picătură de ou cu un singur ou ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 47 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 28 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare, ou, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou, Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou, și Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și sarea împreună într-un castron până se amestecă bine. Într-un castron separat, combinați făina de tapioca cu apa rece și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți bulionul de pui, ghimbirul și usturoiul la fierbere completă, scoateți-l de pe foc și amestecați amidonul de tapioca dizolvat. Se fierbe până când supa s-a îngroșat și nu mai este tulbure, aproximativ 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
3
Turnați oul în supă într-o linie subțire și amestecați ușor oul într-o formă de figura 8, asigurându-vă că nu amestecați prea mult oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați supa cu ceapa tocată, uleiul de susan și piperul alb și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru supa de ouă. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista