Supă Cu Curry
Supa de reteta cu Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține o supă care servește 6. O porție conține 90 de calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica morcov, mai puțin de sodiu supa de pui, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă Curry, Supă De Legume Curry Roșu, și Supă De Curry Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și morcovul; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Adăugați conopida, bulionul, pudra de curry și piperul; aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când morcovul este fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană de lapte.
Așezați 1 cană de amestec de conopidă într-un blender; procesați 10 secunde sau până se omogenizează și turnați într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de conopidă rămas.
Puneți amestecul de conopidă în tigaie; se amestecă restul de 1 cană de lapte și sare. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând până se topește.
Garnisiți cu frunze de țelină, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.