Supă cu brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, Supa cu brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 410 de calorii , 22 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna . Mergeți la magazin și luați unt, cartofi, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciorba cu brânză , Ciorba de tortilla cu brânză și Ciorba de hamburger cu brânză .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare mare la foc mediu.
Adauga prazul si calit pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și cartofii și aduceți la fiert. Reduceți focul și fierbeți timp de 25 de minute, amestecând din când în când. Supa se face piure în loturi în procesor sau blender. Întoarceți supa în cratiță.
Se adauga jumatate si jumatate si se aduce la fiert. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte, acoperit și refrigerat. Aduceți la fiert înainte de a continua.) Adăugați treptat toate brânzeturile în supă și amestecați până se topesc. Se pune supa în boluri și se ornează cu tarhon.