Supa cremă picantă de ardei gras roșu ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 238 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, fulgi de piper, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de supă de ardei gras roșu, Cremă de supă de sparanghel prăjită cu ardei gras dulce, și Cremă de supă de ardei gras roșu prăjit cu porumb dulce prăjit și smântână de coriandru-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline sau margarina fără lactate într-o oală mare de supă la foc mediu.Se amestecă ardeii grași, morcovii, ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati legumele pana cand sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
¼ Cană Grămadă De Făină
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bulionul de legume, ardeiul cayenne, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți de pe foc și lăsați supa să se răcească timp de 10 minute, în timp ce faceți crema de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Adăugați caju într-un blender (cel mai bine este de mare putere) și amestecați la putere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați aproximativ 1/4 până la 3/4 cană de bulion din supă și continuați să amestecați până când aveți o cremă groasă de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Adăugați restul conținutului de supă în blender și amestecați până se omogenizează, ținând ferm capacul. Aburul din supa fierbinte poate împinge capacul dacă nu este atent!Testați pentru condimente și adăugați mai multă sare, dacă este necesar, precum și piperul măcinat. Amestecați din nou, apoi reveniți la oala de supă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional