Supă Cremă De Roșii-Balsamică

Supa cremoasă de roșii-balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 176 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, bulion de vită cu mai puțin sodiu, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Supă Cremă De Roșii-Balsamică, Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, și Supă De Roșii Balsamică Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Combinați 1/2 cană de bulion, zahăr, oțet și sos de soia într-un castron mic.
Așezați ceapa, usturoiul și roșiile într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de bulion peste amestecul de roșii.
Coaceți la 500 timp de 50 de minute sau până când legumele se rumenesc ușor.
Puneți amestecul de roșii într-un blender.
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion și jumătate și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Garnisiți cu piper negru crăpat, dacă doriți.