Supă cremă de orez sălbatic
Supa cremă de orez sălbatic este un aperitiv care servește 10. Pentru 1,62 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 191 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, lapte evaporat, ceapă și bulion de pui. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere , Wrap din California cu orez sălbatic și carne de vită, cu brânză ricotta crocantă și salată colorată de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa, morcovul și țelina în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion. Se amestecă orezul, puiul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. se amestecă în lapte; mai fierbeți 3-5 minute.