Supă Cremă De Curry De Dovleac
Supa cremoasă de Curry de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, piper măcinat, tofu de mătase și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Dovleac Cremos Și Curry De Caju, Supă De Dovleac Curry, și Supă De Dovleac Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de soia în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 până la 3 minute până când este moale.
Puneți ceapa, tofu, dovleacul, mărul, bulionul, pudra de curry, piperul și sarea în blender. Puree timp de 1 minut până la neted.
Întoarceți amestecul în cratiță.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când supa începe să fiarbă ușor. Nu fierbeți. Se toarnă în boluri; se acoperă cu semințe de dovleac, dacă se dorește.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Cadre Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner]()
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.