Supă Cremă De Chile Verde

Supă Cremă De Chile Verde
Supa cremă de Chile verde este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. O porție conține 494 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți tomatillos, jumătate și jumătate, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Supă De Pui Chile Verde Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Frecați ușor ardeii iute poblano cu ulei de măsline. Fierbeți poblanos-ul timp de aproximativ 5 minute cât mai aproape de sursa de căldură, întorcând ardeii iute o dată, până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați poblanos într-un castron mediu, acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute. Frecați pielea de pe ardei iute cu un prosop de hârtie și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță medie, combinați jumătatea și jumătatea cu tomatillos decorticat și ardeii iute prăjiți. Se fierbe la foc moderat până când tomatillos sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tomatillos și chiles într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cilantro tocat și 1/2 cană de jumătate și jumătate și piure până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
5
Se amestecă piureul în cratiță, apoi se amestecă brânza Pecorino Romano și se condimentează cu sare și piper. Fierbeți supa până se topește brânza Pecorino Romano, aproximativ 3 minute. Puneți supa verde de chile în boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista