Supă Cremă De Chile Verde

Supă Cremă De Chile Verde
Supa cremă de Chile verde este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. O porție conține 494 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți tomatillos, jumătate și jumătate, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Supă De Pui Chile Verde Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Frecați ușor ardeii iute poblano cu ulei de măsline. Fierbeți poblanos-ul timp de aproximativ 5 minute cât mai aproape de sursa de căldură, întorcând ardeii iute o dată, până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați poblanos într-un castron mediu, acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute. Frecați pielea de pe ardei iute cu un prosop de hârtie și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță medie, combinați jumătatea și jumătatea cu tomatillos decorticat și ardeii iute prăjiți. Se fierbe la foc moderat până când tomatillos sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tomatillos și chiles într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cilantro tocat și 1/2 cană de jumătate și jumătate și piure până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Se amestecă piureul în cratiță, apoi se amestecă brânza Pecorino Romano și se condimentează cu sare și piper. Fierbeți supa până se topește brânza Pecorino Romano, aproximativ 3 minute. Puneți supa verde de chile în boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista