Supă Cremă De Chile Verde
Supa cremă de Chile verde este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. O porție conține 494 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți tomatillos, jumătate și jumătate, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Supă De Pui Chile Verde Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Frecați ușor ardeii iute poblano cu ulei de măsline. Fierbeți poblanos-ul timp de aproximativ 5 minute cât mai aproape de sursa de căldură, întorcând ardeii iute o dată, până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați poblanos într-un castron mediu, acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute. Frecați pielea de pe ardei iute cu un prosop de hârtie și aruncați tulpinile și semințele.
Într-o cratiță medie, combinați jumătatea și jumătatea cu tomatillos decorticat și ardeii iute prăjiți. Se fierbe la foc moderat până când tomatillos sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tomatillos și chiles într-un blender.
Adăugați cilantro tocat și 1/2 cană de jumătate și jumătate și piure până când amestecul este neted și cremos.
Se amestecă piureul în cratiță, apoi se amestecă brânza Pecorino Romano și se condimentează cu sare și piper. Fierbeți supa până se topește brânza Pecorino Romano, aproximativ 3 minute. Puneți supa verde de chile în boluri și serviți imediat.