Supa de ceapă albă cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă Cremoasă De Ceapă, Supă Cremoasă De Ceapă, și Supă Cremoasă De Muștar Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați șalotele într-un castron mic nereactiv. Aduceți oțet, zahăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă peste șalotă; se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Faceți înainte: Șalotele pot fi murate cu 5 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, până se înmoaie, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Adăugați vin, oțet, zahăr, scorțișoară, anason stelat, fulgi de ardei roșu și ienibahar. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul este îngroșat și siropos, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Anason Stelat
Ienibahar
Scorțișoară
Oțet
Zahăr
Vin
4
Faceți înainte: gemul se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, prazul, țelina, usturoiul, chile și ghimbirul; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie (nu lasati maro), 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Ardei Iute
Praz
Sare
3
Adăugați vin și mirin în oală, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță într-un blender până se omogenizează. Se strecoară într-un castron mare și se amestecă smântâna (subțire cu apă, dacă este necesar); condimentează cu sare. Reîncălziți supa într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Faceți înainte: supa se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
6
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti painea pana devine aurie, aproximativ 3 minute (veti avea 2 in plus). Întoarceți, acoperiți cu brânză, acoperiți și gătiți până când brânza este topită, aproximativ 4 minute. Toasturi de Top cu șalotă murată și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Brânză
Arpagic
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Puneți niște gem în fiecare castron, turnați supa în jur și acoperiți cu pâine prăjită.