Supă Cremă De Ceapă Albă

Supă Cremă De Ceapă Albă
Supa de ceapă albă cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă Cremoasă De Ceapă, Supă Cremoasă De Ceapă, și Supă Cremoasă De Muștar Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șalotele într-un castron mic nereactiv. Aduceți oțet, zahăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă peste șalotă; se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Faceți înainte: Șalotele pot fi murate cu 5 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, până se înmoaie, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați vin, oțet, zahăr, scorțișoară, anason stelat, fulgi de ardei roșu și ienibahar. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul este îngroșat și siropos, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Anason StelatAnason Stelat
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
OțetOțet
ZahărZahăr
VinVin
4
Faceți înainte: gemul se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, prazul, țelina, usturoiul, chile și ghimbirul; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie (nu lasati maro), 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ardei IuteArdei Iute
PrazPraz
SareSare
3
Adăugați vin și mirin în oală, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță într-un blender până se omogenizează. Se strecoară într-un castron mare și se amestecă smântâna (subțire cu apă, dacă este necesar); condimentează cu sare. Reîncălziți supa într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Faceți înainte: supa se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
6
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti painea pana devine aurie, aproximativ 3 minute (veti avea 2 in plus). Întoarceți, acoperiți cu brânză, acoperiți și gătiți până când brânza este topită, aproximativ 4 minute. Toasturi de Top cu șalotă murată și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți niște gem în fiecare castron, turnați supa în jur și acoperiți cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust22 linguri butte topitbrioche, sferturibrioche, sferturi2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate0Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOBrânză Fontina, rasăBrânză Fontina, rasă11 lingură de oregano uscatarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat4cuișoare de usturoicuișoare de usturoi22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir decojit tocatghimbir decojit tocat0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1praz, numai părți albe și verde pal, feliate subțirepraz, numai părți albe și verde pal, feliate subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1serrano chile, însămânțat, tocatserrano chile, însămânțat, tocat2eșalotă, feliată subțire în rundeeșalotă, feliată subțire în runde1păstăi de anason stelatpăstăi de anason stelat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată11 lingură de oregano uscat1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat4mariceapă albă, feliată subțireceapă albă, feliată subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista