Supă cremă de anghinare și brânză albastră
Rețeta de supă cremă de anghinare și brânză albastră poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . O porție conține 104 calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 1,19 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primală . Un amestec de ceapă, cimbru, supă de pui și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor la cupă de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă cremă de roșii uscate la soare și busuioc Alouette , Supă cremoasă de creveți și Supă cremă de dovleac plăcintar copt cu Frangelico .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; gătiți ceapa și cimbrul în untul topit și amestecați-le până când ceapa se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați vermutul; gătiți și amestecați până când lichidul se evaporă, 2-3 minute.
Turnați lichidul din inimile de anghinare într-o cană gradată; adăugați suficientă supă de pui cât să ajungă la 1 1/2 cană.
Transferați amestecul de ceapă într-un blender și adăugați deasupra inimile de anghinare scurse; mixați, adăugând amestecul de supă de pui după cum este necesar, până când compoziția devine omogenă.
Turnați amestecul de anghinare înapoi în tigaie și amestecați cu restul de supă de pui și dressingul de brânză albastră. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, până când supa cremă se încălzește complet, aproximativ 5 minute.
Se servește cald sau rece.