Supă Cremoasă Franco-Americană
Supa cremoasă franco-americană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 1110 calorii, 28G de proteine, și 91g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă cremoasă de cartofi prăjiți și Scallion, Salată de bucătar cu pansament francez American, și O Patzaria Americană - Sfeclă Cremoasă Răspândită Cu Brânză Albastră Și.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la setarea broiler.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă smântâna grea și bulionul de vită. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, acoperit slab, timp de 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Acoperiți fiecare felie de pâine cu o felie de provolone și o felie de brânză elvețiană; așezați pe o foaie de fursecuri. Se fierbe deasupra cuptorului până când brânza se rumeneste și marginile pâinii sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Pentru a servi, puneți supa în 3 boluri și acoperiți cu o felie de pâine cu brânză.