Supă Cremoasă De Sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de sparanghel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 288 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1159 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați apă, pătrunjel, vermut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Sparanghel, Supă Cremoasă De Sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile din sparanghel la 1 1/2 inci de sus și înjumătățiți vârfurile pe lungime, dacă sunt groase. Rezervă pentru garnitură. Tăiați tulpinile de sparanghel rămase în runde de 1/4 inch.2 topiți untul într-o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghelul tocat (nu vârfurile suliței) la ceapă.
Se presară sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute.3
Adăugați bulionul, apa și cimbru în oală. Creșteți căldura la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când sparanghelul este fraged, 10 până la 15 minute. La sfârșitul gătitului, amestecați pătrunjelul tocat.4 în timp ce supa se gătește, blanche vârfurile de sparanghel într-o oală mică cu apă clocotită, sărată (aproximativ 1 1/2 lingurițe de sare pe litru de apă), până când vârfurile sunt doar fragede, aproximativ 2-4 minute, în funcție de mărimea sparanghelului.
Scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a opri gătitul. Pune deoparte.5 folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până se omogenizează. (Dacă utilizați un blender vertical, lucrați în loturi mici, umpleți nu mai mult de o treime din vasul blenderului odată și țineți apăsat capacul în timp ce amestecați.) Pentru o textură cremoasă, dacă doriți, apăsați supa pur și simplu printr-o sită sau o moară de alimente. Se amestecă crema. Se amestecă vermutul și o stoarcere de suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se ornează cu vârfuri de sparanghel.