Supă cremoasă de Salsif cu somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de Salsify cu somon. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 286 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cartofi, rădăcină de salsif și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salsify la grătar, porumb și slănină Hush Puppy cu sos de scufundare cu unt de miere Salsify, Somon cu Salsify și piure de rădăcină de țelină, și Pudră de stridii ușoară și cremoasă cu Salsify.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez sau o caserolă mare la foc mediu.
Adăugați pancetta sau slănina și gătiți, amestecând ocazional, până când își face grăsimea, 3 până la 5 minute.
Adăugați ceapa, feniculul, prazul, țelina și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Aruncați buchetul garni și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute
Chiar înainte de a fi gata de utilizare, rulați salsiful sub apă rece și curățați-l. Nu curățați complet, dar puteți rupe unele dintre rădăcinile mici, dacă doriți.
Tăiați salsiful în bucăți de un inch și adăugați-le în tigaie. Gatiti-le impreuna cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se toarnă bulionul, se adaugă cartofii și un vârf de sare și se aduce amestecul la fierbere mică. Coborâți focul și fierbeți, aproximativ 30 de minute. Îndepărtați orice bule scummy pe măsură ce mergeți.
Scoateți toate cele trei bucăți de pancetta sau slănină, păstrați-le pentru o altă utilizare. Aruncați buchetul garni.
Adăugați crema. Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este cremoasă. Se strecoară supa printr-o sită de plasă într-o cratiță mare și se gustă sare și piper.
Adăugarea după cum este necesar.
Adăugați smântâna în supă și aduceți la fierbere mică. Reduceți căldura și serviți cald, ganished cu cioburi de somon și mărar.