Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic

Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic. Această rețetă servește 6 și costă 3,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 353 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare și piper kosher, cuișoare, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină cremoasă de țelină și supă de ceapă dulce, Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu păstrăv afumat, și Carne Lite: supă cremoasă de rădăcină de țelină (cu sau fără pui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.aruncați rădăcina de țelină cu jumătate de ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare până când este complet acoperită, apoi aranjați într-un strat uniform pe o foaie mare de copt.Prăjiți timp de 45 de minute până la o oră, sau până când este complet moale auriu-maroniu și caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
TelinaTelina
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți celelalte 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare, apoi sotati ceapa și usturoiul până devin translucide și abia încep să se coloreze, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați celeraicul prăjit, amestecați bine pentru a combina și gătiți încă 10 minute.
4
Adăugați bulionul și vinul în oală, aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet, apoi se transferă într-un blender și se purifică în loturi (sau se folosește un blender de imersie).Puneți supa în oală la foc mic și amestecați smântâna până când supa este încălzită.Împărțiți în boluri și garnisiți cu un strop slab de smântână și presărați fistic tocat supe mai cremoase pe Food Republic: supa de usturoi a lui James Beard
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Supă Vichyssoise
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Supă de conopidă și Rucola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista