Supă cremoasă de roșii cu usturoi prăjit și busuioc

Supa cremoasă de roșii cu usturoi prăjit și busuioc necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 7 porții cu 90 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cap de usturoi, jumătate și jumătate, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de busuioc de roșii cu usturoi prăjit și brânză Asiago, Supă Cremoasă De Roșii Prăjite Și Busuioc, și Supă Cremoasă De Busuioc De Roșii Prăjite Cu Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez.
Adăugați usturoiul și ceapa; saut până când ceapa este fragedă.
Adăugați roșiile și pasta de roșii; se fierbe 5 minute.
Adăugați 2 1/2 căni bulion de pui.
Combinați 1/2 cană de bulion și făină într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de roșii. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Așezați supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez; se amestecă busuioc, jumătate și jumătate și piper.