Supă cremoasă de praz și cartofi
Supa cremoasă de praz și cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, untul, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Cartofi-Praz, Supă Cremoasă De Praz De Cartofi, și Supă Cremoasă De Praz De Cartofi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul de cartofi și pui și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți timp de 10 minute mai mult. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender, apoi readuceți-o în tigaie. Condimentați supa cu sare și piper, garnisiți cu chervil și serviți.