Supă cremoasă de porumb cu unt homar Poșat și ulei de arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de porumb cu unt de homar și ulei de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați salvie, ciorbă de pui, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Castane Și Păstârnac, Homar Braconat Cu Unt Și Pesto Din Semințe De Dovleac, Pește-spadă Braconat cu ulei de porumb alb, Guanciale și arpagic, și Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe.
Instrucțiuni
Tăiați toate miezurile din știuleți. Aruncați toate, cu excepția a 2 știuleți.
Tăiați știuleții rămași în jumătate transversal.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați feliile de slănină într-un singur strat și gătiți până când și-au făcut grăsimea, dar încă nu s-au rumenit.
Adăugați untul, ceapa și șalotele în oală, crescând temperatura la mediu-mare. Transpirați ceapa și șalotele cu slănină, amestecând ocazional până când sunt translucide, aproximativ 5 minute.Folosind sfoară de bucătărie legați cimbru, pătrunjel și crenguțe de salvie împreună într-un pachet adăugându-le în oală.
Adăugați bulionul de pui, cartofii și bucățile de știulete de porumb. Condimentează generos cu sare și piper alb. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și gătiți amestecul până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântâna și boabele de porumb, amestecând pentru a combina. Simmer aproximativ 5 minute.
Scoateți supa de pe foc și aruncați slănina, pachetul de ierburi și bobul de porumb. Apoi, folosind un blender de imersie, amestecați supa până se curăță complet. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.Treceți supa printr-o sită cu ochiuri fine într-o tigaie cu sos. Ar trebui să fie catifelat, dar nu prea gros. Reglați cu puțină apă sau mai mult stoc de pui, dacă este necesar. Reîncălziți ușor soup.To serviți: împărțiți supa uniform între 6 boluri de supă. Mound o parte din unt homar fiert în apă pe partea de sus și se stropesc fiecare cu aproximativ 1 lingura de ulei de arpagic.