Supă cremoasă de porumb cu unt homar Poșat și ulei de arpagic

Supă cremoasă de porumb cu unt homar Poșat și ulei de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de porumb cu unt de homar și ulei de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați salvie, ciorbă de pui, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Castane Și Păstârnac, Homar Braconat Cu Unt Și Pesto Din Semințe De Dovleac, Pește-spadă Braconat cu ulei de porumb alb, Guanciale și arpagic, și Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe.

Instrucțiuni

1
Tăiați toate miezurile din știuleți. Aruncați toate, cu excepția a 2 știuleți.
2
Tăiați știuleții rămași în jumătate transversal.
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați feliile de slănină într-un singur strat și gătiți până când și-au făcut grăsimea, dar încă nu s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Adăugați untul, ceapa și șalotele în oală, crescând temperatura la mediu-mare. Transpirați ceapa și șalotele cu slănină, amestecând ocazional până când sunt translucide, aproximativ 5 minute.Folosind sfoară de bucătărie legați cimbru, pătrunjel și crenguțe de salvie împreună într-un pachet adăugându-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulionul de pui, cartofii și bucățile de știulete de porumb. Condimentează generos cu sare și piper alb. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și gătiți amestecul până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați smântâna și boabele de porumb, amestecând pentru a combina. Simmer aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Scoateți supa de pe foc și aruncați slănina, pachetul de ierburi și bobul de porumb. Apoi, folosind un blender de imersie, amestecați supa până se curăță complet. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.Treceți supa printr-o sită cu ochiuri fine într-o tigaie cu sos. Ar trebui să fie catifelat, dar nu prea gros. Reglați cu puțină apă sau mai mult stoc de pui, dacă este necesar. Reîncălziți ușor soup.To serviți: împărțiți supa uniform între 6 boluri de supă. Mound o parte din unt homar fiert în apă pe partea de sus și se stropesc fiecare cu aproximativ 1 lingura de ulei de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista