Supă cremoasă de orz de ciuperci de vită într-un aragaz lent
Supa cremoasă de orz de ciuperci de vită într-un aragaz lent este o lactate gratuit supă. O porție conține 218 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ciuperci shiitake, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Supă sănătoasă de orz de carne de vită și ciuperci pentru aragazul lent, Supă de vită și orz cu aragaz lent, și Supă De Orz De Vită (Aragaz Lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste, se rumeneste uniform si nu mai este roz, 7-10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime și transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Așezați ciupercile shiitake într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a tăia ciupercile în bucăți mici.
Amestecați ciupercile shiitake, bulionul de vită, orzul, ceapa dulce, usturoiul, piperul negru, sarea, semințele de țelină și pătrunjelul cu carnea măcinată în aragazul lent.
Amestecați smântâna grea și fasolea verde în supă și gătiți încă 1 oră.