Supă Cremoasă De Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de orez sălbatic. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, morcovi, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o cratiță mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa și morcovii în picături în tigaie; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional. Se amestecă făina; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați bulion; se amestecă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă orezul, crema de brânză răspândită și piperul. Gatiti si amestecati 3 min. sau până când crema de brânză se topește și supa se îngroașă. Se amestecă jumătate din slănină. Supă de oală în boluri de supă; se acoperă cu slănină rămasă și arpagic.