Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de năsturel cu salvie. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, năsturel, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremoasă De Nasturel, Supă cremoasă de fenicul și năsturel, și Supă Cremoasă De Dovleac De Salvie De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare de sos setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați prazul, țelina și usturoiul, amestecând pentru a acoperi. Coborâți focul și acoperiți tigaia, gătind prazul până se înmoaie oarecum, dar nu încă colorat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulionul de cartofi și pui. Se fierbe la foc mic, neacoperit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Scoateți oala din tigaie și amestecați năsturelul și salvia. Puneți tigaia deoparte să se răcească oarecum.Între timp amestecați smântâna și gălbenușurile împreună într-un castron mic. Pune deoparte.Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este foarte netedă. Apoi strecurați supa cu o sită cu ochiuri fine, aruncând orice solide. Întoarceți supa în tigaie, punând-o la foc mediu și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Crenguță Rozmarin
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de smântână și gălbenuș de ou. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă