Supă cremoasă de năsturel cu salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de năsturel cu salvie. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, năsturel, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremoasă De Nasturel, Supă cremoasă de fenicul și năsturel, și Supă Cremoasă De Dovleac De Salvie De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare de sos setată la foc mediu.
Adăugați prazul, țelina și usturoiul, amestecând pentru a acoperi. Coborâți focul și acoperiți tigaia, gătind prazul până se înmoaie oarecum, dar nu încă colorat, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul de cartofi și pui. Se fierbe la foc mic, neacoperit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Scoateți oala din tigaie și amestecați năsturelul și salvia. Puneți tigaia deoparte să se răcească oarecum.Între timp amestecați smântâna și gălbenușurile împreună într-un castron mic. Pune deoparte.Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este foarte netedă. Apoi strecurați supa cu o sită cu ochiuri fine, aruncând orice solide. Întoarceți supa în tigaie, punând-o la foc mediu și aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de smântână și gălbenuș de ou. Se condimentează cu sare și piper alb.
Se ornează cu năsturel (opțional).