Supă cremoasă de fasole albă cu șuncă afumată

Supa de fasole albă cremoasă cu șuncă afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 602 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, fasole nordică excelentă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați supă de fasole neagră fumurie cu jareți de șuncă și oțet, Supă afumată de eglefin și fasole albă, și Cârnați Ușor Afumați Și Supă De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); gatiti 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Răzuiți amestecul de ceapă într-un aragaz electric lent de 6 litri.
Adăugați jareți, fasole și stoc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți cârligele din tigaie; se răcește ușor.
Scoateți carnea din oase; aruncați grăsimea, pielea și oasele. Se toacă carnea; se amestecă în fasole. Gatiti 10 minute pentru a permite aromelor sa se contopeasca.
Se presară cu arpagic și piper negru.