Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe

Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe
Supa cremoasă de fasole albă parfumată cu trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă Cremoasă De Fasole Albă, Broccoli cremos-supă de fasole albă, și Supă cremoasă de fasole albă și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă usturoiul și piperul; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați rozmarin; saut 30 de secunde. Se amestecă bulionul și fasolea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Se toarnă jumătate din amestec într-un blender; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul de fasole piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri și stropiți fiecare porție cu 1/4 linguriță de ulei de trufă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista