Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe

Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe
Supa cremoasă de fasole albă parfumată cu trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă Cremoasă De Fasole Albă, Broccoli cremos-supă de fasole albă, și Supă cremoasă de fasole albă și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă usturoiul și piperul; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați rozmarin; saut 30 de secunde. Se amestecă bulionul și fasolea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Se toarnă jumătate din amestec într-un blender; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul de fasole piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri și stropiți fiecare porție cu 1/4 linguriță de ulei de trufă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista