Supă cremoasă de dovleac și linte

Supă cremoasă de dovleac și linte
Supa cremoasă de dovleac și linte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți CR ampermormme fra ampermormche, pachet cimbru, stoc de legume, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 322 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Linte, Supă Cremoasă De Linte, și Supă Cremoasă De Linte Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Se prăjește ceapa până se înmoaie și începe să devină aurie. Se amestecă usturoiul, carnea de dovleac, lintea și cimbru, apoi se toarnă bulionul fierbinte. Condimentați, acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute până când lintea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
LinteLinte
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, spălați semințele de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3
Îndepărtați orice carne încă agățată de ele, apoi uscați-le cu hârtie de bucătărie.
4
Încălziți uleiul de 1 linguriță într-o tigaie antiaderentă și prăjiți semințele până când încep să sară și să pop. Amestecați frecvent, dar acoperiți tigaia între ele pentru a le păstra în ea. Când semințele arată nuci și prăjite, adăugați o stropire de sare și un vârf de zahăr și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Bateți amestecul de dovleac gătit cu un blender de mână sau într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi adăugați crme frache și fluierați din nou. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Se servește cu o lingură de crme frache, câteva frunze de cimbru și semințele prăjite împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista