Supă cremoasă de dovleac și linte

Supă cremoasă de dovleac și linte
Supa cremoasă de dovleac și linte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți CR ampermormme fra ampermormche, pachet cimbru, stoc de legume, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 322 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Linte, Supă Cremoasă De Linte, și Supă Cremoasă De Linte Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Se prăjește ceapa până se înmoaie și începe să devină aurie. Se amestecă usturoiul, carnea de dovleac, lintea și cimbru, apoi se toarnă bulionul fierbinte. Condimentați, acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute până când lintea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
LinteLinte
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, spălați semințele de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3
Îndepărtați orice carne încă agățată de ele, apoi uscați-le cu hârtie de bucătărie.
4
Încălziți uleiul de 1 linguriță într-o tigaie antiaderentă și prăjiți semințele până când încep să sară și să pop. Amestecați frecvent, dar acoperiți tigaia între ele pentru a le păstra în ea. Când semințele arată nuci și prăjite, adăugați o stropire de sare și un vârf de zahăr și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți amestecul de dovleac gătit cu un blender de mână sau într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi adăugați crme frache și fluierați din nou. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Se servește cu o lingură de crme frache, câteva frunze de cimbru și semințele prăjite împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista