Supă Cremoasă De Dovleac
Supa cremoasă de dovleac este o fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 282 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 35 de minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 630 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, dovlecei de nucă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Dovleac, Supă Cremoasă De Dovleac, și Supă Cremoasă De Dovleac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați dovlecei și cartofi; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Adăugați apa, bulionul, sarea și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se răcește ușor. Într-un blender, acoperiți și procesați supa până se omogenizează. Reveniți la tigaie; se amestecă laptele și se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)]()
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.