Supă Cremoasă De Conopidă

Supă Cremoasă De Conopidă
Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Supa cremoasă de conopidă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de masă, ulei de măsline de masă, golf de masă 1 și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă.

Instrucțiuni

1
Se spală capul de conopidă, se îndepărtează frunzele exterioare și se toacă în flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Într-o oală mare, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se sotează ceapa până se moale și translucidă, aproximativ 5 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Presărați făină peste ceapă și amestecați pentru a crea o pastă. Gatiti 2 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Bateți încet bulionul de pui și creșteți căldura la mare. Supa trebuie să se îngroașe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se amestecă conopida, sarea, piperul și frunza de dafin. Se fierbe ușor cu capacul crăpat timp de 20-25 de minute sau până când conopida este moale. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Reduceți căldura la minim, îndepărtați frunza de dafin, amestecați smântâna și reglați condimentele după gust. Se acoperă cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista