Supă Cremoasă De Conopidă

Supă Cremoasă De Conopidă
Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Supa cremoasă de conopidă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de masă, ulei de măsline de masă, golf de masă 1 și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă.

Instrucțiuni

1
Se spală capul de conopidă, se îndepărtează frunzele exterioare și se toacă în flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Într-o oală mare, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se sotează ceapa până se moale și translucidă, aproximativ 5 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
4
Presărați făină peste ceapă și amestecați pentru a crea o pastă. Gatiti 2 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Bateți încet bulionul de pui și creșteți căldura la mare. Supa trebuie să se îngroașe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Se amestecă conopida, sarea, piperul și frunza de dafin. Se fierbe ușor cu capacul crăpat timp de 20-25 de minute sau până când conopida este moale. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Reduceți căldura la minim, îndepărtați frunza de dafin, amestecați smântâna și reglați condimentele după gust. Se acoperă cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista