Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de ciuperci Chanterelle. Această rețetă face 2 porții cu 737 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $15.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, ciuperci de chanterelle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle, Risotto De Ciuperci Chanterelle, și Curcan prăjit cu saramură de ienupăr cu sos de ciuperci Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1/2 cană de ciuperci deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Așezați tăierea ciupercilor într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți la un sub-foc mic și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt foarte moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați ciuperci (cu excepția sau garnisiți) în oală și gătiți, amestecând frecvent, până când excesul de lichid se evaporă și ciupercile încep să sfârâie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați făină și amestecați pentru a încorpora. Gatiti timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
8
Adăugați sherry sau vin alb și gătiți, amestecând constant și răzuind fundul tigaiei, până când este gros și siropos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste supă și turnați bulionul infuzat cu ciuperci prin ea. Aruncați resturile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați frunze de dafin și crenguțe de cimbru. Aduceți supa la foc mic și reglați căldura pentru a menține o bulă goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
11
Lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
12
Aruncați frunzele de dafin și cimbru și transferați supa într-un blender. Închideți blenderul și amestecați, începând cu viteză mică și devenind încet mai repede. Odată ce blenderul este la viteză maximă, adăugați patru linguri de unt, câte 1 lingură odată, până se încorporează complet. Continuați să amestecați până când este complet neted. Clătiți oala și turnați supa înapoi în ea printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
Resturi Proaspete
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
13
Pentru a servi, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați ciupercile rezervate și gătiți, aruncând continuu, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
15
Adăugați șalotă tocată și crenguțe de cimbru și aruncați până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Frișcă Suplimentară Groasă
16
Adăugați 2 linguri de apă și lingura rămasă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
17
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
18
Ciorba de oală în boluri calde și deasupra cu amestec de ciuperci saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat