Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de ciuperci Chanterelle. Această rețetă face 2 porții cu 737 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $15.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, ciuperci de chanterelle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle, Risotto De Ciuperci Chanterelle, și Curcan prăjit cu saramură de ienupăr cu sos de ciuperci Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de ciuperci deoparte pentru garnitură.
Așezați tăierea ciupercilor într-o cratiță medie.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți la un sub-foc mic și păstrați la cald.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt foarte moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați ciuperci (cu excepția sau garnisiți) în oală și gătiți, amestecând frecvent, până când excesul de lichid se evaporă și ciupercile încep să sfârâie, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină și amestecați pentru a încorpora. Gatiti timp de 30 de secunde.
Adăugați sherry sau vin alb și gătiți, amestecând constant și răzuind fundul tigaiei, până când este gros și siropos, aproximativ 1 minut.
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste supă și turnați bulionul infuzat cu ciuperci prin ea. Aruncați resturile de ciuperci.
Adăugați frunze de dafin și crenguțe de cimbru. Aduceți supa la foc mic și reglați căldura pentru a menține o bulă goală.
Lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
Aruncați frunzele de dafin și cimbru și transferați supa într-un blender. Închideți blenderul și amestecați, începând cu viteză mică și devenind încet mai repede. Odată ce blenderul este la viteză maximă, adăugați patru linguri de unt, câte 1 lingură odată, până se încorporează complet. Continuați să amestecați până când este complet neted. Clătiți oala și turnați supa înapoi în ea printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a servi, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați ciupercile rezervate și gătiți, aruncând continuu, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați șalotă tocată și crenguțe de cimbru și aruncați până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Adăugați 2 linguri de apă și lingura rămasă de unt.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ciorba de oală în boluri calde și deasupra cu amestec de ciuperci saut.