Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle

Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de ciuperci Chanterelle. Această rețetă face 2 porții cu 737 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $15.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, ciuperci de chanterelle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Cremoasă De Ciuperci Chanterelle, Risotto De Ciuperci Chanterelle, și Curcan prăjit cu saramură de ienupăr cu sos de ciuperci Chanterelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/2 cană de ciuperci deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Așezați tăierea ciupercilor într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți la un sub-foc mic și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt foarte moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați ciuperci (cu excepția sau garnisiți) în oală și gătiți, amestecând frecvent, până când excesul de lichid se evaporă și ciupercile încep să sfârâie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați făină și amestecați pentru a încorpora. Gatiti timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8
Adăugați sherry sau vin alb și gătiți, amestecând constant și răzuind fundul tigaiei, până când este gros și siropos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste supă și turnați bulionul infuzat cu ciuperci prin ea. Aruncați resturile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați frunze de dafin și crenguțe de cimbru. Aduceți supa la foc mic și reglați căldura pentru a menține o bulă goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
12
Aruncați frunzele de dafin și cimbru și transferați supa într-un blender. Închideți blenderul și amestecați, începând cu viteză mică și devenind încet mai repede. Odată ce blenderul este la viteză maximă, adăugați patru linguri de unt, câte 1 lingură odată, până se încorporează complet. Continuați să amestecați până când este complet neted. Clătiți oala și turnați supa înapoi în ea printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Pentru a servi, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Adăugați ciupercile rezervate și gătiți, aruncând continuu, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
15
Adăugați șalotă tocată și crenguțe de cimbru și aruncați până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
16
Adăugați 2 linguri de apă și lingura rămasă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
17
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
18
Ciorba de oală în boluri calde și deasupra cu amestec de ciuperci saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
19
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista