Supă Cremoasă De Ceapă Vidalia
Supa cremoasă de ceapă Vidaliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 381 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulion de pui, frișcă grea, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Cremă De Ceapă Vidaliană, Salată de avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidaliană, și Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți untul sau margarina la foc mediu.
Se adaugă ceapa: se sotează până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se amestecă făina și sarea și se amestecă bine. Adăugați treptat bulion de pui, amestecând constant. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute.
Când ceapa este foarte fragedă, amestecați laptele și smântâna.
Scoateți 1/2 cană de supă și amestecați gălbenușurile de ou. Se amestecă încet amestecul de gălbenuș de ou în supă în tigaie.
Încălziți, dar nu lăsați supa să fiarbă. Se amestecă boia, piperul negru și sosul de ardei iute roșu.
Se servește fierbinte și se ornează cu pătrunjel tocat.