Supă Cremoasă De Cartofi-Rucola
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa cremoasă de cartofi-rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, țelină, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, și Supă cremoasă de rucola și salată cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați prazul și țelina și gătiți 7 minute sau până când prazul este ofilit, amestecând ocazional.
Adăugați cartofi și următoarele 5 ingrediente (cartofi prin bulion) și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă rucola și spanacul și se gătește timp de 2 minute sau până se ofilesc. Se răcește ușor.
Puneți jumătate din amestec într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă pur într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul rămas. Întoarceți amestecul pur în tigaie. Se amestecă laptele și sherry și se gătește timp de 5 minute sau până se încălzește bine.