Supă Cremoasă De Cartofi-Mere

Supă Cremoasă De Cartofi-Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de cartofi-mere. Această rețetă face 4 porții cu 348 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, slănină de curcan, măr tartă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de rădăcină de mere și țelină cu Cheddar la grătar, slănină și sandviș cu muștar cu miere de mere, Supă Cremoasă De Cartofi, și Supă Cremoasă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați slănina până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; când este fierbinte, adăugați ceapă, măr și usturoi. Se amestecă adesea la foc mediu până când ceapa este foarte moale și începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MărMăr
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vin și amestecați până se evaporă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați cartofi, 1/2 linguriță de sare și 3 1/2 căni de apă; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii se zdrobesc ușor, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
5
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, fierbeți cidrul de mere până se reduce la 1/4 cană, 8 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați lapte în amestecul de cartofi și, lucrând în loturi, rotiți într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Reveniți la tigaie la foc mic și amestecați cidru de mere, brânză, nucșoară și sare și piper după gust. Se amestecă adesea doar până la cald, 2 până la 3 minute. Se toarnă în boluri și se acoperă cu arpagic și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cidru De MereCidru De Mere
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
NucșoarăNucșoară
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista