Supă Cremoasă De Cartofi Irlandezi

Supă Cremoasă De Cartofi Irlandezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de cartofi irlandezi. Această rețetă servește 5 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Cartofi Irlandezi, Supă De Cartofi Irlandezi, și Supă De Cartofi Irlandezi.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, piper negru și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
BulionBulion
4
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Puneți jumătate din amestecul de bulion și jumătate din lapte în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați până se omogenizează. Repetați cu amestecul de bulion rămas și laptele rămas. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Căldură prin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista