Supă cremoasă de Broccoli cu crutoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de Broccoli cu crutoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână broccoli, bulion de legume, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de Broccoli și praz cu crutoane (cu conținut scăzut de grăsimi), Supă de Broccoli cu crutoane crocante și brânză de capră, și Supă cremoasă de roșii cu crutoane cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați tulpinile de broccoli de capete. Măsurați 3 căni de flori mici și rezervați. Tăiați grosolan broccoli rămas. Într-o oală mare, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați broccoli tocat grosier în oală împreună cu bulionul și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când broccoli este fraged, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 2 căni din floretele rezervate, acoperiți și fierbeți până abia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați restul de 1 cană de flori și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 6 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până când este foarte netedă.
Transferați supa într-o cratiță curată. Se amestecă smântâna și laptele și se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând de câteva ori. Se condimentează supa cu sare și piper și se toarnă în boluri.
Se ornează cu buchețelele și crutoanele sotate și se servește.