Supă Cremoasă De Anghinare

Supă Cremoasă De Anghinare
Supa cremoasă de anghinare este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 376 calorii. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de inimi de anghinare, ulei de măsline, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Anghinare, Supă Cremoasă De Anghinare Și Spanac, și Supă cremoasă de anghinare, spanac și pui.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se adaugă inimile de anghinare, se condimentează cu sare și piper și se sotează încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați bulionul, aduceți la foc mic și gătiți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Puree până se omogenizează cu un blender manual sau într-un blender în loturi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți în 3/4 cană de iaurt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Într-un castron mic, amestecați sosul pesto și sucul de lămâie. Puneți supa în boluri, acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de iaurt și stropiți cu sosul pesto subțiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
IaurtIaurt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista