Supă copioasă de fasole bleumarin
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,e în cutia dvs. de rețete, Hearty Navy Bean Supp ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 189 g de proteine , 135 g de grăsimi și un total de 2190 de calorii . Această rețetă servește 10 și costă 3,28 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 80 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de sare și piper, bulion de pui, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 99% . Încercați Ciorba de fasole bleumarin copioasă , supă de fasole marine copioasă vegană și supă de fasole bleumarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și sortați fasolea.
Pune fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Puneți într-un cuptor olandez mare sau într-un ceainic pentru supă.
Adaugati rosiile cu zeama, ceapa, jaret de sunca, bulion, apa, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1-1/2 ore.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Scoateți jaretul de șuncă și lăsați-l să stea până se răcește suficient la îndemână.
Scoateți carnea din os; aruncați osul.
Tăiați carnea în bucăți de mărimea unei mușcături; pus deoparte. (Pentru o supă mai groasă, se răcește puțin, apoi se face piure de fasole într-un robot de bucătărie sau un blender și se pune din nou în tigaie.) Întoarceți șunca în supă și încălziți-o.