Supă copioasă de fasole bleumarin

Supă copioasă de fasole bleumarin
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,e în cutia dvs. de rețete, Hearty Navy Bean Supp ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 189 g de proteine , 135 g de grăsimi și un total de 2190 de calorii . Această rețetă servește 10 și costă 3,28 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 80 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de sare și piper, bulion de pui, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 99% . Încercați Ciorba de fasole bleumarin copioasă , supă de fasole marine copioasă vegană și supă de fasole bleumarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Pune fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Puneți într-un cuptor olandez mare sau într-un ceainic pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adaugati rosiile cu zeama, ceapa, jaret de sunca, bulion, apa, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scoateți jaretul de șuncă și lăsați-l să stea până se răcește suficient la îndemână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
9
Scoateți carnea din os; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați carnea în bucăți de mărimea unei mușcături; pus deoparte. (Pentru o supă mai groasă, se răcește puțin, apoi se face piure de fasole într-un robot de bucătărie sau un blender și se pune din nou în tigaie.) Întoarceți șunca în supă și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate99
Revista