Supă Consistentă De Legume De Pui
Supa consistentă de legume de pui este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 173 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 200 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, morcovi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă Consistentă De Legume De Pui, Supă Consistentă De Legume De Pui, și Supă Consistentă De Legume De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și bulionul la foc mic într - o cratiță de 2 până la 3 litri.
Adăugați puiul și fierbeți, neacoperit, 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți, apoi lăsați să stea până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Transferați puiul într-o farfurie și răciți 10 minute. Rezervă lichid de braconaj, neacoperit.
În timp ce puiul braconează, gătiți ceapa în ulei într-o oală grea de 4 litri, acoperită, la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați morcovi, țelină, sare și piper și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați lichid de braconaj și fierbeți, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
În timp ce legumele se gătesc, tocați puiul în fâșii de 1/4 inch lățime (aproximativ 1 inch lungime). Când legumele se fierb la foc mic, amestecați puiul în supă împreună cu pătrunjelul.